Käytämme kampaamossamme Goldwellin värejä, joilla loihdimme räväkät shokkivärit tai hillitymmän lopputuloksen valitsemalla sopivat tuotteet tarpeidesi ja toiveittesi mukaan. Valikoimassa myös hapetteettomat Elumen värit. Katso kuvia lopputuloksista etusivultamme!

TOPCHIC

Topchic takaa kiiltävät värit ja intensiivisen värinhehkun jokaisessa sävyssään ja vivahteessaan. Näillä väreillä 100 % harmaanpeitto. Patentoitu koentsyymiteknologia suojaa hiusta älykkäällä tavalla vaurioitumiselta neutraloimalla vapaita radikaaleja. Tuloksena on upeita, kiiltäviä värejä hiusta kunnioittaen sekä todella pitkä värinkesto.

elumen goldwell kampaamo helsinki topchic punainen

COLORANCE

Colorance  on ensimmäinen hiusta korjaavan IntraLipid-teknologian sisältävä kestosävyte. Hiusta korjaava innovaatio antaa aivan uudenlaisen värihiusten tunnun, puuttuvat lipidit korvautuvat tehokkaasti uusilla.

elumen goldwell kampaamo helsinki colorance sininen

ELUMEN

Elumen väreillä on mahdollista saavuttaa erittäin intensiiviset värit ja kiilto hiusta rasittamatta. Elumen ei sisällä ammoniakkia tai muita hiusta vaurioittavia hapetteita kuten perinteiset värit, värjäystulos on tästä huolimatta erittäin kestävä. Hellävarainen PPD-vapaa värisarja, joka sopii monelle jotka saavat perinteisistä väreistä ihoärsytystä ja allergisia reaktioita.

elumen goldwell kampaamo helsinki liukuvärjäys

MEN RESHADE

Erityisesti miehille suunnattu sarja kestävästi luonnolliseen, läpikuultavaan harmaiden häivytykseen ilman näkyvää tyvikasvua. Vain 5 minuutin vaikutusaika, helppo ja nopea palvelu pesupaikalla.

SILKLIFT

Korkealuokkainen tuotesarja vaalennukseen: luotettava ja nopea, jopa 7 asteen vaalennus ja kirkkaat lopputulokset. Soveltuu erinomaisesti kaikentyyppisiin vaalennuksiin: raitakäsittelyistä koko pään vaalennuksiin. Voidemaiset kehitteet hoitavat hiusta jo vaalennusprosessin aikana, sekä käsittelyn lopuksi hoitoseerumin jotka molemmat sisältävät SilkproteinComplexin ja IntraLipid™ ainesosia.

elumen goldwell kampaamo helsinki blondi hiusväri

OXYCUR

Korkeimman suoritustehon vaalennussarja vaativiin vaalennuksiin.

elumen goldwell kampaamo helsinki oxycur vaalennus

BONDPRO+

Suojatuotteet vaalennuksen sekä väri- ja rakennekäsittelyjen ajaksi. Ehkäisee hiusten katkeilua alkaalikäsittelyjen aikana ja suojaa hiuksia vaurioilta, elvyttää ja syväravitsee hiusta, vahvistaa hiussäiettä ja tukee keratiinisidosten kestävyyttä.